Automatische incasso

Beste Tuilenaar, (en donateurs uit de wijde omgeving),

Dankzij u, als lid van de Oranjevereniging Beatrix Tuil, kunnen jaarlijks onder andere het Tuilsfeest met o.a. Kindermiddag, Playbackshow, 65+avond en natuurlijk de intocht van Sinterklaas worden georganiseerd.
Tot nu toe kwamen wij bij u aan huis, om de jaarlijkse contributie te innen voor het lidmaatschap van de Oranjevereniging Beatrix Tuil. Vanaf dit jaar willen we dit gaan doen door middel van een doorlopende automatische incasso, dit biedt voordelen voor u en voor ons. De voordelen op een rij:

• U hoeft geen contant geld in huis te houden voor de contributie;
  • Dit scheelt aanzienlijk in tijd, waardoor hetzelfde werk met minder vrijwilligers gedaan kan worden.

De kosten van het donateurschap bedragen €12,50 per jaar per gezin. De automatische incasso wordt door de Oranjevereniging Beatrix Tuil stopgezet wanneer u daartoe tijdig (voor 1 november van het lopende kalenderjaar) schriftelijk of per email opdracht geeft via info@oranjeverenigingtuil.nl.

U mag het ondertekend formulier mailen naar info@oranjeverenigingtuil.nl of afgeven bij J. Kaasjager, Sint Antoniestraat 26, Tuil.

Tot slot wil het bestuur u op deze plaats als donateur van de Oranjevereniging Beatrix Tuil hartelijk danken voor uw medewerking en support en wij hopen uw bijdrage in de toekomst te mogen blijven ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur Oranjevereniging Beatrix Tuil

Incasso formulier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *