Lid worden

Een lidmaatschap is jouw persoonlijke sponsoring van onze Tuilse Oranjevereniging. Met het bedrag bekostigen we een deel van de activiteiten zoals Sinterklaas en de kindermiddag tijdens Tuils feest.

Een lidmaatschap bedraagt €12,50 per gezin per jaar waarvan de kinderen nog geen 18 jaar zijn. Dit betekend dat als je 18 bent geworden en je lid wilt blijven, jij jezelf als lid moet aanmelden.

Je kunt op twee manieren lid worden:

1. Download hier het automatische incasso formulier. Vul dat volledig in en lever dat in of scan het en mail het naar info@oranjeverenigingtuil.nl;
  2. Vul het onderstaande formulier volledig in en stort het bedrag naar onderstaande rekeningnummer: NL83 RABO 0321 247914 t.n.v. Oranjevereniging Beatrix Tuil.

Invulformulier lidmaatschap