Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Beste dorpsbewoners e.o.,

Vrijdag 11 januari om 20:00 houdt de Oranjevereniging een nieuwjaarsborrel in het dorpshuis van Tuil. Iedereen is uitgenodigd. Speciaal worden deze avond onze vrijwilligers uitgenodigd per brief en in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun inzet tijdens onze evenementen zoals Tuil’s zomerfeest.

Drankjes zijn voor eigen kosten te koop aan de bar. Wij zorgen voor de hapjes en de muziek! We hebben een laptop met daarop Spotify waarop je zelf nummers kunt toevoegen.

We wensen jou en je familie een fijne kerst en een goed uiteinde. We zien je graag vrijdag 11 januari om 20:00 uur in het Dorpshuis in Tuil.

Met vriendelijke groet,
Johan, Jacolien, Dick en Robbert

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *