Vrijwilligers gezocht voor opbouwen tent

Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die zaterdag 26 mei tussen 8:00 en 14:00 uur mee kunnen helpen om de feesttent op te bouwen.

Wat houdt dat in?

In de vroege ochtend verzamelen we met zijn allen op het feestterrein en drinken gezamenlijk koffie. Tijdens de koffie komt de organisatie waarvan wij de tent huren en die gaan samen met ons de tent opzetten. We verdelen de mensen in kleinere groepen en zo krijgt elke groep een taak:

• De houten vloer leggen;
  • In elkaar zetten van het hek om het terrein af te bakenen;
  • Neerleggen van de tent en haringen;
  • Uitrollen en aan elkaar zetten van de tentzeilen voor het dak;
  • Het neerzetten en bevestigen van de vele zijbalken;
  • Optrekken van het dak.

Naast de tent doen we nog:

• Opbouwen en monteren van het podium;
  • Monteren en inrichten van de bar;
  • Klaarzetten van stoelen en tafels.

Aansluitend eten we met zijn allen wat friet met een snack. Dat doen we zo rond 13:00 uur. Daarna is iedereen vrij om weer te gaan. Degene die nog verder willen helpen kunnen nog helpen met wat kleinigheden.

Van hoe laat tot hoe laat?

Tussen 8:00 uur en 14:00 uur. Mocht je minder tijd hebben en toch helpen dat kan natuurlijk ook. Elk uur dat we mensen hebben is mooi meegenomen.

Waar kan ik me melden om mee te helpen?

Stuur een mailtje naar info@oranjeverenigingtuil.nl of bel met Johan Kaasjager op 06-55 34 60 59

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *